ESEKO HABERLER
Tarih:
Son Güncelleme:27/03/2021
ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 101. YILINI KUTLUYORUZ...



Çanakkale Zaferi, vatanseverlik,fedakarlık,cesaret gibi vasıfların kahramanca sergilendiği, Türk dünya tarihine damga vurmuş, tüm dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

ESKİŞEHİR EMLAK KOMİSYONCULARI ODASI ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 101. YILINI KUTLUYORUZ... ESKİŞEHİR EMLAK KOMİSYONCULARI ODASI,ÇANAKKALE, DENİZ, ZAFERİNİN, 101,YILINI, KUTLUYORUZ,Çanakkale, Zaferi, vatanseverlikfedakarlıkcesaret, gibi, vasıfların, kahramanca, sergilendiği, Türk, dünya, tarihine, damga, vurmuş, tüm, dünyaya, verilmiş, bir, insanlık, dersidir, Bu, duygu, ve, düşüncelerle, tarihe, altın, harflerle, yazılan, Çanak ESKİŞEHİR EMLAK KOMİSYONCULARI ODASI ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 101. YILINI KUTLUYORUZ... Çanakkale Zaferi vatanseverlikfedakarlıkcesaret gibi vasıfların kahramanca sergilendiği Türk dünya tarihine damga vurmuş tüm dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir Bu duygu ve düşüncelerle; tarihe altın harflerle yazılan Çanak