ESEKO HABERLER
Tarih:
Son Güncelleme:27/03/2021
TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET



  "Teröre Hayır, KardeÅŸliÄŸe Evet" yürüyüşüne EskiÅŸehir’den çok sayıda katılım oldu. Oda BaÅŸkanımız Gazi ÇELÄ°K,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik baÅŸkanı Ekrem BÄ°RSEN ve çok sayıda meslek odası baÅŸkanımız ve üyelerimiz yürüyüşe katıldı.

Son dönemlerde artan terör olaylarını bir kez daha şiddetle kınıyor, şehitlerimizi ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

ESKÄ°ÅžEHÄ°R EMLAK KOMÄ°SYONCULARI ODASI TERÖRE HAYIR KARDEÅžLÄ°ÄžE EVET ESKÄ°ÅžEHÄ°R EMLAK KOMÄ°SYONCULARI ODASI,TERÖRE, HAYIR, KARDEÅžLÄ°ÄžE, EVET,Teröre, Hayır, KardeÅŸliÄŸe, Evet, yürüyüşüne, EskiÅŸehirden, çok, sayıda, katılım, oldu, Oda, BaÅŸkanımız, Gazi, ÇELÄ°K, Esnaf, ve, Sanatkarlar, Odaları, Birlik, baÅŸkanı, Ekrem, BÄ°RSEN, ve, çok, sayıda, meslek, odası, baÅŸkanımız, ve, üyelerimiz, yürüyüşe, katıldÄ ESKÄ°ÅžEHÄ°R EMLAK KOMÄ°SYONCULARI ODASI TERÖRE HAYIR KARDEÅžLÄ°ÄžE EVET Teröre Hayır KardeÅŸliÄŸe Evet yürüyüşüne EskiÅŸehir’den çok sayıda katılım oldu Oda BaÅŸkanımız Gazi ÇELÄ°K Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik baÅŸkanı Ekrem BÄ°RSEN ve çok sayıda meslek odası baÅŸkanımız ve üyelerimiz yürüyüşe katıldÄ